DPASE

2018.06.07. 08:57

Hollandiába dobbanthat Dobos Áron

Dobos Áron, az NB III Közép csoportját 4. helyen záró DPASE labdarúgója a németalföldi élvonalbeli bajnokság újoncánál köthet ki.

Nagy Péter

Dobos Áron háromszor köszönt be a Vecsésnek

Forrás: DPASE

Sajtóértesülések szerint a holland első osztályba frissen feljutó Fortuna Sittard gárdája komoly érdeklődést mutat a Dunaújváros PASE 18 esztendős játékosáért, Dobos Áronért. A Fejér megyei futballista nem először kerül szóba külföldi egyesületnél, egy évvel ezelőtt Németországban járt próbajátékon. Az egykori U17-es válogatottért néhány éve sorban álltak a hazai futballklubok is, az NB I-es Ferencváros például több edzésre is meginvitálta az akkor még csak 16 éves támadót. A nagy dobás még várat magára az újvárosi tehetséggel kapcsolatban, mivel az idei harmadosztályú pontvadászatban hét találatig jutó Dobos tavaly súlyos sérülést szenvedett. A keresztszalag-szakadásból felépülő fiatal labdarúgó már a télen is járt kint Hollandiában, akkor még nem köttetett meg az átigazolás, de a hírek szerint ez most összejöhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában