NB II 33. forduló

2018.05.02. 14:38

Stabil csapat vár az Aqvital FC Csákvár csapatára

Nehéz mérkőzésnek néz elébe az Aqvital FC Csákvár csapata a 6. helyen tanyázó Budaörs otthonában a Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II 33. fordulójában.

Nagy Péter, Káldor András

Sándor György (b) fontos kovácsa volt a győzelemnek Fotó: UP

Nem a legjobb előjelekkel várhatják a szerdán 17 órakor kezdődő meccset a tavasszal szárnyaló csákváriak, akik négy nap leforgása alatt kétszer – a feljutásra esélyes Kisvárda, és a kiesőjelölt Budafok ellen is – pont nélkül maradtak a múlt héten.

– Szégyenteljes teljesítményt nyújtottunk a Budafok ellen az első félidőben. A szünet utáni játékunk már hiába volt rendben, nem sikerült pontot szereznünk – értékelt Szijjártó István vezetőedző. A Budaörssel legutóbb októberben találkoztak a csákváriak, akkor második félidei játékuknak köszönhetően meglehetősen sima, 5–1-es győzelmet arattak a vendégek. Vasárnap Siófokon szakadt meg a hét meccs óta tartó veretlenségi sorozata Bognár György legénységének, miután a Balaton-partiak az 55. percben fordítottak, és 2–1-re nyerni tudtak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában