Foci

2018.05.25. 21:50

Nem vallott szégyent a Videoton II

Az NB III-as labdarúgó bajnokság 29., utolsó előtti fordulójában az U17es játékosokkal teletűzdelt Videoton FC II szoros csatában maradt alul.

Krebsz András

Lőrincz Attila szerezte a Vidi II egyenlítő gólját

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Pápai Perutz FC– Videoton FC II 3–1 (1–0)

Perutz Stadion, 200 néző, vezette: Jakab Árpád. Pápa: Szigeti – Szabó Zs. (Horváth T., 82.), Szedlacsek (Koncsag, 85.), Németh L. (Jurik, 76.), Kozma, Farkas, Bohner, Domján, Somogyi, Böröczky, Baldauf. Vezetőedző: Marton Miklós István.

Videoton II: Hársfalvi – Tarnóczi, Burka (Laczkó K., 93.), Ujvári, Vastag, Takács M., Kojnok, Lőrincz, Gruber (Fellner, 72.), Pápai (Horváth B., 39.), Róka. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

A forduló előtt mindössze egyetlen pont választotta el a két együttest a tabellán, a fehérvári alakulatot azonban az előrelépés reménye mellett az őszi 4–0-s hazai vereségért való elégtétel is motiválta. A meglehetősen tartalékosan kiálló Tímár-csapat a 17 esztendős Kojnok Zsolt személyében újoncot avatott, ám a fiatal támadó sem tudta megakadályozni, hogy a mérkőzés 18. percében Szabó Zsolt büntetőből vezetéshez juttassa a hazaiakat, 1–0.

Lőrincz Attila szerezte a Vidi II egyenlítő gólját

Térfélcserét követően a fehérváriak is tizenegyeshez jutottak, Lőrincz sem hibázott, 1–1. A vendéglátó Szedlacsek fejesével szinte rögtön válaszolt, 2–1. Hiába a kialakított helyzetek, az utolsó tíz percet Takács kiállítása miatt létszámhátrányban lejátszó vendégek másodszor már nem tudtak egalizálni, sőt a hajrában Jurik újabb góllal terhelte meg Hársfalvi kapuját, 3–1.

Kicsit döcögősen kezdtünk, ám ezt követően felvettük a mérkőzés ritmusát. Jól teljesítettünk, a rutin azonban az ellenfél javára billentette a mérleg nyelvét

– értékelt a lefújást követően Tímár Krisztián, a fehérváriak vezetőedzője.

A Videoton II szezonbeli utolsó bajnokiját június 3-án, vasárnap délelőtt vívja a dobogó legalsó fokát elfoglaló Érd együttese ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában