Sorozatban másodszor nem kaptak gólt

2018.05.08. 21:15

Nem forgott veszélyben a Videoton II győzelme

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 26. fordulójában a Videoton második csapata magabiztos játékkal gyűjtötte be a három pontot.

Krebsz András

Galacs Erik lőtte a második Vidi-gólt

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

Videoton FC II–BKV Előre 3–0 (0–0)

Sóstói Stadion, 150 néző, vezette: Görög Márió.

Videoton II: Hársfalvi – Tarnóczi, Mocsi, Tóth B., Zeke (Szabó Bálint, 46.) – Szolnoki (Molnár D., 77.), Réti – Lőrincz, E. Hadzic, Pápai – Torvund (Galacs, 63.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

BKV Előre: Horváth G. – Illés, Girán, Miklósvári, Csikortás – Ferkó – Huller (Csanálosi, 72.), Banai (Bata, 65.), Csepregi, Sánta – Balogh B. (Németh Á., 82.) Vezetőedző: Batári Csaba.

A THSE-Szabadkikötő felett aratott 4–0-s sikerrel hosszú nyeretlenségi sorozatnak vetett véget a legutóbbi fo­rdu­lóban a Videoton FC II csapata. A piros-kékek feltett szándéka volt a tavasszal remek formában futballozó BKV Előrét is két vállra fektetni, azonban az első játékrészben sem a döntő pillanatban elcsúszó Torvund, sem a fejjel próbálkozó Elvir Hadzic nem tudta ehhez közelebb juttatni a Tímár-csapatot.

Galacs Erik lőtte a második Vidi-gólt
Fotós: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A folytatásban azonban magasabb sebességi fokozatra kapcsolt a szünetben védő helyett középpályást becserélő hazai együttes, aminek a 60. percben meg is lett a gyümölcse: az előretörő Szolnoki passzát Torvund Alexander lőtte a vendégek kapujába, 1–0. A hajrához érkezve aztán három perc alatt kettőt vágtak Hársfalviék. Előbb Galacs Erik lapos kísérletét nem tudta hárítani Horváth, majd a ziccerben kilépő Lőrincz felső lécre bombázott labdáját a házi góllövőlistát vezető Elvir Hadzic lőtte kapásból a fővárosi hálóba, 3–0.

– Gratulálok a játékosaimnak, egy jó erőkből álló BKV Előrét sikerült magabiztos játékkal legyőznünk. Örülök, hogy a kidolgozott helyzeteinkből hármat sikerült gólra váltanunk. Az pedig külön boldogság, hogy a hálónk ezúttal is érintetlen maradt – mondta Tímár Krisztián, a fehérváriak trénere a lefújást követően.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában