Foci

2018.05.31. 20:04

Megye III: harc az ezüstéremért

A megyei III. osztályú labdarúgó- bajnokság 26. fordulója következik az előttünk álló hétvégén.

Káldor András

AQVITAL csoport

Különösebb izgalmak nélkül zárul az idei bajnokság, a fontosabb kérdések az előző játéknapon eldőltek. A Herceghalom a tavaszi szezon összes mérkőzését pályaválasztóként játszhatta, és ezzel élni is tudott. Az összes eddigi meccsét megnyerte a gárda, és ez nagyban hozzásegítette ahhoz, hogy bezsebelje az aranyérmet. A záró fordulóra még azért annyi izgalom maradt, hogy az őszi első Tordas II idegenben, Csabdiban lép pályára, és veresége esetén helyet cserélhet vendéglátójával.

2018. június 3., vasárnap, 17.00 óra

Csabdi (3.)–Tordas II (2.), Herceghalom (1.)–Vértesboglár (10.), Vértesacsa (11.)– Etyek (6.), Alcsútdoboz (8.)– Lovasberény (12.), Zichyújfalu (4.)–Újbarok (9.)

SIMIX ÜVEG-ÁSVÁNY csoport

Az előző hétvégén eldőlt, hogy a Szabadbattyán öt év után visszatért a második vonalba. A battyániak tavaly szeptemberben szenvedték el egyetlen vereségüket, akkor legnagyobb riválisuk, a Sárszentmihály távozott három ponttal a Kanális partjáról. Az ezüstérem még kiadó, annak ellenére, hogy kétpontos előnnyel várják a fordulót a mihályiak a Söréddel szemben. A záró játéknapon azonban Néma Krisztiánék szabadnaposak lesznek, ezért amennyiben a Söréd nyer a Csókakő otthonában, akkor a sörédiek végeznek másodikként. Így Gulyás Gábor, a Mihály gólkirály-jelöltje sem gyarapíthatja tovább találatai számát.

2018. június 3., vasárnap, 17.00 óra

Magyaralmás (7.)–Jenő (12.), Nádasdladány (6.)–Iszkaszentgyörgy (4.), Csákberény (9.)–Sárkeresztes (11.), Csókakő (8.)–Söréd (3.), Tác-Csősz (10.)–Szabadbattyán (1.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában