NB III. foci

2018.05.14. 20:00

Gólgazdag első félidő – Két győzelem után kapott ki a Videoton II

A gólzáporos első játékrész után a fordításra már nem futotta a fehérvári fiatalok erejéből a labdarúgó NB III Nyugati-csoportjának 27. fordulójában.

Krebsz András

Lőrincz Attiláék (labdával) pont nélkül maradtak

Fotó: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Dunaharaszti MTK– Videoton FC II 3–2 (3–2)

Dunaharaszti MTK Sporttelep, 200 néző.

Vezette: Somogyi Sára (Varga, Tinnyei)

Videoton II: Hársfalvi – Bolla, Ujvári, Tóth B., Tamás – Molnár D. (Horváth B., 79.), Réti – Tarnóczi, Pápai, Lőrincz (Takács M., 77.) – Galacs.

Vezetőedző: Tímár Krisztián.

 

Két, magabiztos győzelmet követően a rapszodikus teljesítményt nyújtó Dunaharaszti otthonából is szerettek volna három ponttal távozni Tímár Krisztián tanítványai, akik kevesebb, mint fél perc alatt meg is szerezték a vezetést: Bolla Bendegúz passza után Galacs Erik vette be Gyatyel Norbert kapuját, 0–1. A varázslatos kezdést azonban nem követte hasonló folytatás, a 11. percben Rétsági Ákos egalizált, 1–1. Negyedórával később ismét a hazaiak örülhettek, a korábban az NB I-ben is megfordult Márton Dávid talált a hálóba, 2–1. Nem kellett sokat várni a második fehérvári találatra, Bolla Bendegúz ezúttal a befejezést vállalta magára, 2–2. Ám még mindig akadt fordulat az első játékrészben, a szünet előtt Márton Dávid már másodszor járt túl Hársfalvi András eszén, 3–2.

Lőrincz Attiláék (labdával) pont nélkül maradtak
Fotós: Pesti Tamás/Fejér Megyei Hírlap

Fordulást követően a Mocsi, Elvir Hadzic, Torvund triót nélkülözni kényszerülő vendégek ugyan becsülettel tették a dolgukat, de komolyabb gólszerzési lehetőség híján nem tudtak pontot szerezni.

– Fásult volt az egész csapat, ennek ellenére sem lenne szabad három ilyen gólt kapnunk. A fordulás után mezőnyfölényben játszottunk, ám nem voltunk elég agilisek ahhoz, hogy fordítani tudjunk. A két szép találatunk csupán sovány vigasz a számunkra – mondta Tímár Krisztián, a székesfehérváriak mestere a lefújást követően. A piros-kékek vereségükkel továbbra is a Nyugati-csoport 9. helyét foglalják el, Lőrinczék vasárnap délelőtt a kiesés elől menekülő Csornát látják majd vendégül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában