FEZEN HFL

2018.05.04. 21:01

Fiesztára készül a Fehérvár Enthroners

Idén először rendeznek kettős rangadót a Fehérvár Enthroners amerikaifutball- csapat otthonában.

Krebsz András

Erős Márkra (kék) kulcsszerep hárul a Gorillák ellen

Fotó: Fehér Gábor/ Fejér Megyei Hírlap

Szombaton a Budapest Cowbells, vasárnap a Carmuntum Legionaries gárdája látogat a koronázóvárosba. A hétvégén a negyedik fordulóval folytatódik a FEZEN Hungarian Futball League, az Enthroners nehéz feladat előtt áll, szombat délben ugyanis a regnáló HFL-bajnokkal néz farkasszemet a fehérvári alakulat. Habár a két vereséggel rajtoló Koronázók a legutóbbi körben – a Dunaújváros Gorillaz ellen – megszerezték első sikerüket, az összecsapás esélyese a címvédő Cowbells.

Vasárnap délután két órakor pedig már osztrák negyedik divíziós ütközetet láthatnak a Takarodó útra kilátogató nézők, ahol a szintén mindkét eddigi mérkőzését megnyerő Carmuntum Legionaries csapata igyekszik majd borsot törni a hazaiak orra alá.

– A Cowbells erős csapat, senkit ne tévesszen meg a Wolves elleni vereségük. Vasárnap az osztrák ligában szintén veretlen ellenfelünkkel küzdünk meg, és mivel nincs két komplett keretünk, így megterhelő, nehéz hétvége elé nézünk. Igyekszünk méltó módon teljesíteni mindkét nap – mondta Pál Tibor Kornél, az Enthroners vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában