NB III

2018.04.19. 07:56

Nem sikerült megtartania az előnyt a Videoton II csapatának

Az NB III-as labdarúgó bajnokság 19. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Videoton II együttese a végjátékban bukta el a csatát.

Krebsz András

Tímár Krisztián, az edző

Forrás: vidi.hu

Pénzügyőr SE– Videoton FC II 2-1 (0-1)

Budapest, 150 néző, vezette: Urbán Eszter.

Pénzügyőr: Czuczi –

Csicsvári, Luczek, Despotovics, Besztercei (Nagy B., 65.), Feil, Sztrunga, Fekete, Szigeti, Havasi (Horváth P., 46.), Szabó Balázs (Ablonczy, 46). Vezetőedző: Simon Antal.

Videoton II: Hársfalvi – Bolla, Ujvári, Vastag, Zeke – Takács, Molnár D. (Lőrincz, 62.) – Tarnóczi, Szabó Bálint (Gruber, 83.), Pápai – Galacs. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

A két rossz formában lévő együttes eredetileg március közepére kiírt bajnokiján a fehérvári alakulat került előnybe. A találkozó 24. percében a nemrég Kaposvár ellen is eredményes, szezonbeli harmadik találatát jegyző Bolla Bendegúz talált a fővárosi kapuba, 0-1.

A félidei kettős csere azonban felrázta a Pénzügyőr gárdáját, a zöld-fehérek a 2014/15-ös szezon NB III-as gólkirálya, az akkor még a fehérváriakat erősítő Havasi Dániel nélkül küzdöttek tovább az egyenlítésért, amire nem is kellett sokat várniuk, Ablonczy Gerjén egalizált, 1-1. A kieső zónában tanyázó, november 11-e óta pontot sem szerző hazaiak végül megtréfálták a piros-kékeket: a 80. percben Horváth Péter döntötte el a bajnoki pontok sorsát, 2-1. A Videoton második csapata négy napon belül másodszor kapitulált. Vasárnap az élmezőnyhöz tartozó Andráshida látogat Sóstóra.

Borítóképen: Tímár Krisztián, az edző

Forrás: vidi.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában