Közel a bravúrhoz

2018.04.09. 18:50

Ledolgozta kétgólos hátrányát a Vidi II

Az NB III-as labdarúgó bajnokság 22. fordulójában a Videoton FC II remek hajrája egy pontot hozott a konyhára a listavezető ellen.

Krebsz András

Tarnóczi Roland (b) góljával a hajrában egyenlített a Vidi

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Videoton FC II–Kaposvári Rákóczi FC 2–2 (0–2)

Sóstói Stadion, 150 néző, vezette: Móri Tamás.

Videoton II: Tujvel – Bolla, Mocsi, Tóth B., Tamás – Szolnoki, Réti – Torvund (Tarnóczi, 64.), Szabó Bálint (Gruber, 72.), Lőrincz (Pápai, 64.) – E. Hadzic. Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Kaposvár: Slakta – Nagy J., Ur, Fodor, Hadaró – Szakály A., Godzsajev-Telmán (Nagy K., 72.) – Sóron, Ivancsics, Kollega (Sárközi, 65.)–Andorka. Edző: Waltner Róbert.

A nyolcmeccses győzelmi szériát építő somogyiak alaposan bekezdtek: Tujvel hiába védett már az első percben óriási bravúrral Sóron ziccerénél, a 34 éves hálóőr a következő akció után joggal üvöltötte le a komplett fehérvári védelem fejét, Andorka villant, 0–1. Fél óra játékot követően ismét rezdült a hazai háló, Kollega pazar cselek végén, Mocsit is elfektetve bombázott a kapuba, 0–2. Az ezúttal fehér szerelésben pályára lépő fehérváriaknak nagyon kellett igyekezniük, hiszen egy újabb fiaskó nyolc napon belül már a harmadik vereségüket jelentette volna.

Tarnóczi Roland (b) góljával a hajrában egyenlített a Vidi
Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Tímár Krisztián a második játékrész derekán három friss embert dobott játékba, közülük Tarnóczi lett a nyerőember. A jobbhátvéd előbb a 75. percben gólpasszt adott Bollának – aki higgadtan gurított el Slakta mellett –, majd nem sokkal később a leshatárról kilépve ő maga egyenlített, 2–2. A hajrában aztán mindkét gárda kitámadt, a győztes találat azonban a Slaktát átemelő Mocsi lábában maradt, a játékszer kevéssel kerülte el a vendégek kapuját.

– Az első tíz percben elkövettünk néhány hibát, a rutinosabb kaposváriak ezt ki is használtak. Mi azonban kétgólos hátrányban sem adtuk fel, végig volt tartása a csapatnak, ezért büszke vagyok a srácokra. Hatékonyabb helyzetkihasználással akár nyerhettünk is volna – értékelt Tímár Krisztián.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában