Mi lesz Pintér sorsa?

2018.03.21. 09:55

Puskás Akadémia: Új szakvezető került képbe Felcsúton

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott egykori szövetségi kapitánya is a jelöltek között.

Nagy Péter

Nem tehet mást Pintér, mint keresztbe tett kezekkel várhat

Fotó: KR

A téli erősítések ellenére eddig várakozáson alul teljesít az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Puskás Akadémia FC. Pintér Attila legénysége az NB II-es Zalaegerszegtől elszenvedett kupavereséggel kezdte az idei évet, majd az akkori sereghajtó Mezőkövesd ellen is mindössze egy gól nélküli döntetlenre futotta az erejükből a bajnoki nyitányon. A dobogó legalsó fokáért küzdő Debrecen ellen sem rezdültek meg a hálók, aztán a ZTE elleni MK-visszavágón csak hosszabbításban tudta kiharcolni a továbbjutást a Puskás. A Paks és a Fradi egyaránt 3–1-re múlta felül a Fejér megyeieket a bajnokságban, a DVTK pedig egygólos előnyre tett szert a kupában. A tabella 10. helyére visszacsúszó PAFC-ot ismét meglegyintette a kiesés szele, az akadémistáknak csak két pont az előnyük a sereghajtó Balmazújvárossal szemben. A hírek szerint ha váltásra kerülne a sor, akkor a német Bernd Storck, a magyar válogatott egykori szövetségi kapitánya foglalhatja el Pintér Attila helyét.

Nem tehet mást Pintér, mint keresztbe tett kezekkel várhat
Fotós: KR

– Az edzőt csakis az eredmények védhetik meg – kezdte a Puskás Akadémia mestere.

– A sikertelenség ellenségeket szül, és mindig az a kérdés, meddig tart a vezetőség türelme. Velem vagy nélkülem, az teljesen mindegy. Sohasem beszéltem a levegőbe, a győri és a mezőkövesdi munkásságom idején is előre megmondtam, mire lehet számítani.

Tagadhatatlan, a játékosokat megviselik az utóbbi meccsek eseményei. Nem csoda, hiszen számukra is érthetetlen dolgok történnek a pályán. Nem értik a tévedéseket, nem tudják, mi az oka a kettős mércének – mondta a szakvezető.

Nincsenek könnyű helyzetben Márkvárt Dávidék, legközelebb a megyei rangadón, a bajnoki címre hajtó Videoton alakulatát fogadják, ahol egy újabb vereséggel akár kieső pozícióba is kerülhetnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában