Először kaptak ki a tavasszal

2018.03.28. 22:02

Pont nélkül maradtak a csákváriak

3-1-es vereséget szenvedett az Aqvital FC Csákvár a Gyirmót FC Győr otthonában a Merkantil Bank Liga labdarúgó NB II 27. fordulójában.

Nagy Péter

Sándor György (b3) és társai csak egyszer találtak be

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A tavasz meglepetéscsapataként érkezett a vértesi gárda a mosoni településre szerdán. Szijjártó István fi ai nem kisebb tettet hajtottak végre, mint az eddigi mindhárom idegenbeli mérkőzésüket egyaránt megnyerték. Sándor Györgyék egyedül az időjárás szeszélye miatt nem gyarapíthatták pontjaik számát hazai környezetben, mivel a Győr és a Kisvárda elleni összecsapásuk is elhalasztásra került. A tabellán nyolcadik hazaiak kezdték jobban a találkozót, Laki már a 12. percben megzörgette a vendégek hálóját. Les miatt azonban érvénytelenítette a gólt a játékvezető ekkor, de néhány perccel később Nagy Patrik a Présinger buktatásáért megítélt büntetőből már bevette Hermány kapuját, 1-0. Szinte postafordultával jött a válasz, a Bobál ellen elkövetett szabálytalanságért befújt tizenegyest Sándor György váltotta gólra, 1-1. Nagy Zs. révén akár a vezetést is megszerezhették volna a félidő vége előtt a látogatók, de Rusák hatalmasat védett.

Sándor György (b3) és társai csak egyszer találtak be
Fotós: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A második játékrész kiegyenlített játékát a 67. percben Szalánszki lesipuskás találata törte meg, amivel ismét előnybe kerültek a házigazdák, 2-1. A 87. minutumban Galambos jutott túl a gyirmóti portáson, de Szilvási a gólvonalról tisztázni tudott. Egy percre rá Csonka kapta meg második sárga lapját, így emberhátrányban fejezte be a meccset a Csákvár. A fekete leves a lefújás előtt jött Sandal Dominik góljával, 3-1.

JEGYZŐKÖNYV

Gyirmót FC Győr–Aqvital FC Csákvár 3-1 (1-1)

Győr-Gyirmót, Alcufer Stadion, 600 néző,

Vezette: Pillók (Vígh-Tarsonyi, Kulman)

Gyirmót: Rusák – Villám, Szilvási, Lázár P., Présinger – Sandal, Varga P. (Szalánszki, 58.), Nagy P., Paku – Horváth R., Laki (Kiss M., 58.) Edző: Szepessy László.

Csákvár: Hermány – Horvat I., Tar, Csonka, Galambos – Bokros – Sándor Gy., Polonkai, Nagy Zs. (Sejben, 81.) – Bobál G., Tamás (Oldal, 64.). Vezetőedző: Szijjártó István.

Gólszerző: Nagy P. (16., bü.), Szalánszki (67.), Sandal (90.) ill. Sándor Gy. (22., bü)

Sárga lap: Nagy P. (56.), Lázár P. (62.), ill. Sándor Gy. (62.), Csonka (66.), Bokros (74.)

Kiállítva: Csonka (87.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában