Ez a meccs már élesben megy

2018.02.20. 15:00

Zalában kezdi a tavaszt a Puskás AFC

Véget ért a téli felkészülési időszak a Puskás Akadémia FC labdarúgói számára, ma délután 16 órától a ZTE FC vendégeként már a Magyar Kupában, a legjobb nyolc közé jutásért játszanak.

Káldor András

dfs

Mindkét csapat kerete jelentősen átalakult az elmúlt hetekben, hónapokban, így aztán szinte megjósolhatatlan, hogy milyen összeállítású csapatokat küldenek pályára a szakvezetők. A PAFC főként a légiósok frontján lett izmosabb. Érkezett Denis Klinar (Olimpija Ljubljana), Diego Gonzalo Vega Martínez (CA River Plate), Dejan Trajkovski (FC Twente), valamint kölcsönbe jött Ezekiel Henty (Videoton FC). Távozott Hudák Martin (Zalaegerszegi TE) és Csilus Ádám (Nyíregyháza).

Márkvárt Dávid (sárga, PAFC) tör ki a Zete védői közül Fotó: Koppán

A házigazda ZTE FC jelenleg a Merkantil Bank NB II 14. helyén várja a tavaszi rajtot, náluk decemberben új szakmai igazgató, Horváth Károly és a vezetőedző, Artner Tamás kezdte meg munkáját. A játékos állományt már kettejük elképzelésének megfelelően alakították ki. Itt is több új arcot fedezhetnek fel a drukkerek: Devecseri Szilárd (Haladás), Fodor Ákos (Kisvárda), Hudák Martin (PAFC), Jelena Richárd (Paks), Kovács Ádám (Balmazújváros), Kovács Zoltán (Újpest), Króner Martin (Vác), Lencsés Balázs (Videoton II), Macher Dávid (Andráshida) érkeztek. A találkozó visszavágójára egy hét múlva, február 28-án 19 órakor kerül sor a Pancho Arénában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában