Foci

2018.02.24. 10:00

Pintér Attila volt kenyéradójához látogat a Puskással

Volt kenyéradójához, Mezőkövesdre tér vissza a Puskás Akadémia FC szakvezetője az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 20. fordulójában.

Nagy Péter

Dejan Trajkovszki (fehér) harcol a labdáért a ZTE ellen

Fotó: pfla.hu

A téli alapozás során rendkívül szorgosan gyűjtögették a pontokat a tabellán nyolcadik felcsútiak. Pintér Attila fiai mindössze egyszer, a norvég SK Brann ellen megvívott edzőmérkőzés után hagyták el vesztesen a pályát. A főpróba tehát jól sikerült, az előadásról viszont ez nem mondható el. Kedden, a folyamatos havazás ellenére megrendezett Magyar Kupa-nyolcaddöntő odavágóján meglepő vereséget szenvedett a Puskás a másodosztályú Zalaegerszeg vendégeként. Az egygólos hátrány ledolgozása talán nem állítja megoldhatatlan feladat elé az akadémistákat a szerdai visszavágón, ezért a felcsúti fejekben inkább már a mai, mezőkövesdi bajnoki motoszkál.

Dejan Trajkovszki (fehér) harcol a labdáért a ZTE ellen
Fotós: pfla.hu

Kuttor Attila személyében a Fejér megyei futballt jól ismerő szakember irányítja a jelenlegi sereghajtót, ugyanez viszont Pintér Attiláról is megállapítható, aki tavaly a borsodi gárda kispadját hagyta ott a felcsúti vezetőedzői posztért.

„Nagyon nagy örömmel térek vissza Mezőkövesdre”

– kezdte a PAFC szakvezetője.

„Szép időszakot töltöttem a klubnál, ezalatt nagyon megszerettem a várost, és a mezőkövesdi szurkolókat, akik szívüket-lelküket kiteszik a csapatért. Furcsa lesz egykori csapatom ellen leülni a kispadra, hiszen rengeteget kaptam a klubtól és a szurkolóktól egyaránt, de úgy gondolom viszonoztam is mindezt. Először térek vissza ellenfélként Mezőkövesdre, de nincs mese erre a meccsre félre kell tenni az érzelmeket, minden erőmmel a Puskás Akadémia sikeréért fogok dolgozni. A mérkőzés után viszont ugyanúgy szurkolni fogok a Mezőkövesd sikeréért, ahogyan tettem azt eddig is

– mondta Pintér.

A 17 órakor kezdődő összecsapást hazai részről Gohér Gergő és Szeles Tamás, valamint az öt sárga lapos Hudák Dávid mindenképp kihagyja. Novák Csanád hatszor vette be az ellenfelek hálóját a felkészülés során, rá mindenképp érdemes lesz figyelni a PAFC védőinek. Az újonnan érkező szlovén Dejan Trajkovszki, Denis Klinar duó feladata is lehet Novák semlegesítése, mindkét játékos valószínűleg a kezdőben kap majd helyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában