Foci

2018.02.24. 17:00

Mosonmagyaróváron kezdi meg az idényt az Aqvital FC Csákvár

Hatpontos mérkőzésre látogat a nyugati országrészbe az Aqvital FC Csákvár a Merkantil Liga labdarúgó NB II 22. fordulójában.

Nagy Péter

A sárga mezes Aqvital FC Csákvár győzött, míg az Újbarok vereséget szenvedett ezen a hétvégén

Fotó: Koppán Viktor Dávid

Egyelőre a hó az úr a határ menti városban. A mosoni klub közleményében pénteken az állt, hogy az egyesület centerpályája még mindig fehérben pompázott, ezért a talaj játékra alkalmassá tételéhez önkéntesek segítségét kérték. A Csákvár eddig megszerzett 18 pontja a tabella 19. helyéhez volt elegendő, az óváriak öttel szereztek ennél többet tavaly, ami a bajnokság 15. pozíciójába rangsorolta őket.

A Szijjártó-legényeknek létfontosságú lenne a jó rajt céljuk eléréséhez, a másodosztályú tagság megőrzéséért küzdő Fejér megyeiek ennek tudatában erősítettek a télen. A Nyíregyházáról leigazolt Hermány Bence védéseivel, a Vasastól kölcsönvett Király Botond, a Puskástól fél évre érkező Tamás Nándor és a Kispestről szerződtetett Bobál Gergely pedig jó játékával hálálhatja meg a csákvári vezetésnek a bizalmat a vasárnap, 14 órakor kezdődő összecsapáson.

Vezető képünk illusztráció

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában