Rallye

2018.01.01. 21:34

Célba ért a Simon Nikolett-Kollár Károly páros

A XIX. alkalommal megrendezett Szilveszter Rallye-t a fehérvári Simon Nikolett, Kollár Károly oldalán teljesítette.

Nagy Péter

Simonék Astrája

Fotó: Rallysta

Címvédésre került sor a Hungaroringen lebonyolított versenyen, hiszen az abszolút kategóriában ismét a Vincze Ferenc-Bazsó András duó diadalmaskodott. A második szakasztól végig vezető páros majd’ 15 másodpercet vert a korábbi kétszeres abszolút magyar bajnok ifjabb Kiss László-Kissné Varga Zsuzsanna kettősre. A harmadik helyen a szlovák Vlastimil Majercak-Pavol Kusnier összetételű csapat végzett 1:07.4 perces hátránnyal. A székesfehérvári Simon Nikolett Kollár Károlyt navigálva az 57. helyen ért célba.

- Az első nap második gyorsaságiján eltörött az Opel Astránk féltengelye, innentől pedig szuperrallyztunk – kezdte értékelését Simon.

Simonék Astrája
Fotós: Rallysta

- A kategóriánkban 38-an rajtoltunk el, a végén a nyolcadik helyet szereztük meg. A csoportunkban 1600 köbcenti feletti kétkerék meghajtású autókkal kellett felvennünk a versenyt – köztük M3-as BMW-kel -, ennek fényében az eredményük jónak tekinthető – mondta a navigátor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában