Asztalitenisz

2018.01.15. 22:00

A Csákvár és a Honvéd Szondi is nyert

Kiválóan kezdték az NB I-es asztalitenisz bajnokság tavaszi idényét Fejér megye férfi csapatai.

Ferencz Balázs

A szondis Domokos Győző is kitett magáért

Fotó: Koppán Viktor Dávid

A listavezető Aqvital Csákvári TC a közvetlen üldöző, s eddigi egyetlen vereségét éppen a csákváriaktól elszenvedő Celldömölk vendégeként fogott ütőt. A Fejér megyei együttes idegenben is remekelt, nagyarányú győzelmet aratott. Szenzációsan játszottak a hátsó emberek is Éliás Attila 4, Várbeli Tamás 4, Hoffmann Tamás 4, Varga Sándor 2, valamint a Varga-Éliás, és a Hoffmannn-Várbeli páros 1-1 győzelemmel járult hozzá a 16-2-es diadalhoz. A Csákvár 10 mérkőzéséből tízet nyert meg a 2017-18-as pontvadászatban.

A szondis Domokos Győző is kitett magáért
Fotós: Koppán Viktor Dávid

A Honvéd Szondi György SE fontos csatát nyert meg hazai környezetben. A fehérváriak azt a KSI-t fogadták, mely együttes vendégeként döntetlent értek el. A vendégek ragadták magukhoz a kezdeményezést olyannyira, hogy mindkét párost megnyerve, 0-2-es előnyre tettek szert. Ráadásul csak a második kör végén tudták a hazaiak utolérni a fővárosiakat. Sikerült átvenni a vezetést és megtartani az előnyt a meccs végéig. A pocsék kezdést követően, nagy akarattal és lelkesedéssel győztek 10-8-ra. Slett József kritikus meccseket nyert meg. A mindig megbízható Jakab Gábor mellett, Engelmann Zsolt és Domokos Győző is kitett magáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában