Sikeresebb folytatásban bíznak

2018.01.19. 18:47

Gőzerővel készülnek az Alba-MÁV-Előre kézisei

Kilenc bajnokin mindössze 6 pontot gyűjtött az Alba-MÁV-Előre SC férfi kézilabda csapata a harmadosztályú bajnokság őszi szezonjában. Habár elúszott az esély a feljutásra, a vezetőedző szerint az élmezőnyhöz még felzárkózhatnak a fehérváriak.

Krebsz András

Gachovetz Tibor (a háttérben) heti négy edzést vezényel

Fotó: Pesti Tamás

Nem sokat pihenhettek Gachovetz Tibor tanítványai, a szakember ugyanis már január 3-án edzést vezényelt. A jórészt fiatal játékosok alkotta keret naptárában a heti négy tréning mellett egy edzőmérkőzés is szerepel. A gárda összetétele a jelek szerint alig változik, nem várható komolyabb játékosmozgás.

- Egyelőre nincs távozónk, azonban vannak olyan játékosok, akiknek nem megfelelő az edzésekhez való hozzáállása. Amennyiben edzésen nem képesek normálisan dolgozni, akkor a bajnokságban sem fognak túl gyakran szóhoz jutni. Kóti Bálint személyében egy 19 éves balkezes játékos érkezik hozzánk Martonvásárról – árulta el Gachovetz Tibor vezetőedző.

Nem ártana tehát rendet tenni a fejekben, hiszen a szakmai stáb mindenképpen szeretne elmozdulni az NB II Észak-nyugati csoportjának utolsó előtti helyéről.

- A tavaszi sorsolásunk kifejezetten jó, a kilenc bajnokinkból hatszor hazai parketten játszunk majd, ezekből ötnél mi leszünk az esélyesek. Az utolsó előtti hely picit csalóka, hiszen a dobogó legalsó foka is csupán négy pontra van tőlünk.

Gachovetz Tibor (a háttérben) heti négy edzést vezényel
Fotós: Pesti Tamás

Az első lépést február 8-án, hazai környezetben teheti meg az Alba, Kónya Balázsék Balatonfüred U22-es együttesét fogadják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában