Autóverseny

2017.12.11. 21:32

Simonék feladták a Mikulás Rallye-t

Műszaki hiba miatt nem tudták teljesíteni a 185,6 kilométeres távot a hétvégén megrendezett Mikulás Rallye-n.

Nagy Péter

Simonnak még nem ért véget a versenyszezon

Fotó: Galadriel

Huszadik alkalommal került lebonyolításra a Várpalota és Kislőtér közötti megmérettetés, ahol a székesfehérvári Simon Nikolett Halmos Gábor navigátoraként indult.

Simonnak még nem ért véget a versenyszezon
Fotós: Galadriel

- Az első gyorsaságin, a cél előtt egy kilométerrel észleltük, hogy valami nincs rendben az autóval – kezdte mondanivalóját a segédpilóta. – Mivel az olajnyomás elment, a kocsink pedig teljesen erőtlenné vált, ezért nem volt más választásunk, fel kellett adnunk a versenyzést. Sajnálom, hogy így zártuk az évet, ami azért is dühítő, mert én utoljára 2010-ben értem célba, míg Gábornak ez még egyszer sem sikerült. Az egri futamon elért második helyezésünk miatt viszont nincs okunk szégyenkezni, ami az idei szezont illeti. Számomra az esztendő még nem ért véget, hiszen a Mogyoródon megrendezésre kerülő Szilveszter Rallye-n még autóba ülök. Nem Gábor párjaként, de azt, hogy kivel, legyen meglepetés – fejezte be sejtelmesen Simon Nikolett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában