Veszprém

2017.12.20. 21:31

Duplán a csúcsra ért Sándor Réka

December harmadik hétvégéjén rendezték a Falmászó Magyar Kupa utolsó etapját, az utánpótlás-verseny után fény derült az összetett eredményekre.

Krebsz

sd

A minik között Juhász Tamara (Redrock) nehézségi mászásban a 4., gyorsaságiban az 5. pozícióban végzett, ez összetettben mindkét kategóriában a 4. helyre volt elég. Gyerek korcsoportban Hegedüs-Krisó Dénes (Redrock) gyorsasági mászásban győzött, ezzel összetettben megvédte magyar bajnoki címét, sorozatban már harmadszor lett a legjobb. Habár nehézségi kategóriában ezüstérmet nyert, ez összetettben újabb címvédést jelentett a 10. életévét pénteken betöltő kisfiú számára. Az Ifi B mezőnyében két fehérvári sikernek tapsolhattak: Forgács Eszter Evelin (Rotpunkt) nyílt gyorsasági – illetve nehézségi mászásban is a második legjobb eredményt érte el, ami összetettben mindkét kategóriában a második pozícióra volt elég. Sándor Réka (Redrock) nyílt nehézségi kategóriában 3. helyen zárt, és összetettben is a harmadik lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában