Kézilabda

2017.12.22. 21:20

Az első helyet ostromolják az utánpótlás csapatok

A felnőttek mellett a fiú kézilabda utánpótlás csapatok is téli pihenőre vonultak, az Alba-MÁV-Előre SC és a Cunder Kézisuli korosztályos együttesei is mozgalmas hónapokat tudhatnak maguk mögött.

Kre

cunder

Az Ifjúsági II. osztályú pontvadászat Nyugati csoportjában az Alba-MÁV 11 fordulót követően 15 pontot gyűjtve a 4. helyről várhatja a tavaszi folytatást, mindössze egy egységgel lemaradva a második pozíciótól. A tavalyi szerepléshez képest látható a fejlődés a felnőtt gárda 70 százalékát kitevő, Gachovetz Tibor által edzett ifiknél, akiknek célja a bajnokság megnyerése által a legfelsőbb osztályban kezdeni a 2018/2019-es bajnoki évadot.

A serdülő (U16) III. osztály Észak-nyugati csoportjában kilenc kör után a Cunder Kézisuli 15 pontot gyűjtve a Várpalota mögött a 2. pozíciót foglalja el, ami annak tükrében, hogy a riválisokénál jórészt egy évvel fiatalabb játékosok alkotják a gárdát, megsüvegelendő teljesítményt jelent – a kitűzött cél a Molnár Csaba irányította alakulatnál is a feljutás. Ugyanebben a csoportban a cunderesek második csapata a 6., az Alba-MÁV pedig csak a 8. helyen tölti a szünetet.

Az Alba MÁV Előre és a Cunder is nagy hangsúlyt fektet a kézilabda utánpótás nevelésre a városban Fotó: cunder.net

Az U14 II. osztály Csiszár László régiójában a Cunder az élen tölti a telet, a Dunaújvárosé a 2. hely. A Cunder II a 3., az Alba a 4., míg a cunderesek harmadik számú csapata az 5. pozíció birtokában vonulhat a pihenőre.

Mindkét klub indít U12, U10 és U9-es korosztályos csapatokat, ahová továbbra is várják a kézilabdázni vágyó fiúk jelentkezését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában