Öt megye amatőr csapatai

2017.11.14. 21:41

Megyei válogatottak tornája indul Fehérváron

Az MLSZ Fejér Megyei Igazgatósága december 2-3-án megrendezi a megyei labdarúgó válogatottak Dél-Közép Dunántúli Regionális Tornáját.

Káldor András

Baranya, Somogy, Tolna, Budapest, és a rendező Fejér megye válogatottjai Székesfehérváron, körmérkőzéses formában csapnak össze a Főnix pályán (Sóstói út 1.), és a Mezővári József (Ikarus) pályán (Rádió u. 21.). A kétnapos torna elsődleges célja a soron következő bajnoki idényre történő felkészítés elősegítése. A megmérettetés résztvevői az egyes megyék 18-as keretlétszámú amatőr válogatottjai – megyei I. vagy annál alacsonyabb osztályban szereplő labdarúgókból kialakított csapatokkal. Nem játszhat a tornán az a labdarúgó, aki korábban bármikor profi szerződéssel futballozott, aki valaha akár egyetlen alkalommal is NB I-es mérkőzésen szerepelt, aki 1999. január 1-je után illetve 1978. január 1-je előtt született. A mérkőzéseket műfüves pályákon rendezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában