Az élvonalban versengenek

2017.11.26. 19:27

Döntetlent játszott a Puskás Akadémia FC

Az NB I-es labdarúgó-bajnokság 17. fordulójában hiába vezetett két alkalommal is a Puskás Akadémia FC, nem tudta elhozni a három pontot Balmazújvárosból.

Ferencz Balázs

pusk

A Puskás Akadémia kezdett harcosabban, de ezt is lehetett várni. A Balmazújváros zárt védekezésből kívánt kontrákat vezetni, azonban már a 15. percben hátrányba került. Knevezic 17 méteres lövése Tamásról szögletre pattant. A beívelést Spandler fejelte kapura, amelybe Szakály Péter 7 méterre a kaputól belebólintott, a labda pedig a kapu bal oldalába hullt, 0-1. A szünet előtti hajrára felpörgette támadójátékát a hazai csapat, a 44. percben Uzoma balról az alapvonal közeléből középre ívelt, a labda egy védőről Sigér elé pattant, aki 15 méterről estében lőtt a hálóba 1-1.

Fordulás után visszaállt a Balmaz, a Puskás pedig újra vezetést szerzett. Szakály a bal oldalról középre kanyarintott, Prosszer pedig 3 méterről a kapufa tövére fejelt. A kipattanót Perosevic 4 méterről a kapu közepébe helyezte, 1-2. Már-már úgy tűnt, a Puskás behúzza a meccset, de a 87. percben egy jobb oldali szögletre jól robbant be a csereként beállt Fekete, és 6 méteres fejese a kapu közepére érkezett, 2-2.

– Megvoltak a lehetőségeink. A játékos is téved, mindenki téved, szerintem biztos, hogy volt egy tévedés a mérkőzésen, de ez benne van, mert mindenki ember, mindenki tévedhet – utalt Pintér Attila, a Puskás vezetőedzője egy kakaskodásra, mely után sárga lapot kaptak a felek.

Szakály Péter (középen) szerezte a Puskás első gólját Szakály Péter (középen) szerezte a Puskás első gólját Fotó: puskasakademia.hu

– Saját magunknak köszönhetjük, hogy nem szereztük meg a győzelmet. Sok sikert kívánok a Balmazújvárosnak és azt is, hogy kulturáltabb közönsége legyen.

– Nem érdemeltünk volna vereséget. Három meccs óta nem kaptunk ki, ez már egy olyan komoly sorozat, mint amilyen a Szomszédok volt, és pont annyi pénzből hoztuk össze, mint ahogyan ők – vélekedett Horváth Ferenc, a Balmaz vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában