foci

2017.11.10. 22:13

Hazai pályán, hazai sikerekért

Az NB III 14. fordulójában megyénk összes csapata saját környezetben fogadja ellenfelét, a győzelem reményében.

Káldor András

Győztes meccsre számítanak a kékmezes csákváriak

Fotó: Koppán Viktor

A Közép csoport 3. helyén tanyázó DPASE az előző fordulóban a Bp. Honvéd II csapatát győzte le, most ismét egy NB I-es gárda második csapata lesz az ellenfelük, a Paks II együttese érkezik hozzájuk. – Szeretnénk továbbra is versenyben maradni, ezért hoznunk kell a három pontot. – fogalmazott Dobos Barna, a dunaújvárosiak vezetőedzője.

Győztes meccsre számítanak a kékmezes csákváriak
Fotós: Koppán Viktor

Az Iváncsa KSE a 6. helyen áll, és a Szekszárdi UFC ellen próbálja meg otthonában begyűjteni a három pontot. Domján Attila csapatának hazai mérlege pozitív, hat meccsükből négyet nyertek, és az esélyek ezúttal is mellettük szólhatnak. A Nyugat csoport 8. helyezettje, a Puskás AFC II a tabella 3. Érdi VSE csapatával játszik vasárnap 13 órakor. A vendégek idegenbeni meccseik döntő többségét hozták, így kemény csatára számíthatnak majd Bojan Lazic tanítványai. A Videoton II rangadót játszik a Pápai Perutz FC-vel, amelyet közvetlenül előznek meg a tabellán. A 4. Vidi II idáig jobbára vendégként villogott, míg ellenfelükre szintén ez volt a jellemző, ezek alapján heves küzdelemre számíthatnak a fehérváriak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában