labdarúgás

2017.11.09. 18:41

A fontosabb kérdések a déli csoportban már eldőltek, és ehhez közel járnak északon is a megyei csapatok

A 14. forduló következik a Fejér megyei másodosztályú labdarúgó-bajnokságban, több érdekes mérkőzéssel.

Káldor András

A sötét mezes Főnix FC a Pákozd csapatát fogadja

Fotó: Kricskovics Antal

GROUPAMA ÉSZAKI CSOPORT

Két patinás csapat találkozik szombaton, délután Bakonycsernyén, a vendéglátóknak mindenképpen szükségük lenne a három pont begyűjtésére, hogy lépést tudjanak tartani a már most is öt ponttal előttük álló Főnix FC-vel. A listavezető Főnix FC eddigi hét hazai mérkőzésén nem botlott, most sem valószínű, hogy ezt megtenné a Pákozd ellen – már csak azért sem, mivel ellenfelük ősszel még nem nyert vendégként. A sereghajtó Pázmánd tavaly hazai pályán 6-3-ra kikapott a Mánytól, és eddigi szereplésüket nézve most is erre van esély. Más kérdés, hogy a vendéglátó gárda, ha nem kapja össze magát, akkor lassan elkezdhet barátkozni azzal a gondolattal, hogy jövőre drukkereik a megyei harmadosztályú meccseket fognak nézni. A Bodajk jókora pofonba szaladt bele az elmúlt héten (Főnix FC 1-8 – a szerk.), feltehetően kárpótolni szeretnék szurkolóikat a Csór Truck Trailer legyőzésével.

2017. november 11. szombat 13.30

Bodajk (4.)-Csór Truck Trailer (14.), Bakonycsernye (2.)-Pusztavám-Jüllich (5.)

2017. november 12. vasárnap 13.30

Főnix FC (1.)-Pákozd (12.), Pátka (13.)-Vál (8.), Szár (3.)-Mór II (9.), Pázmánd (16.)-Mány-SBS 2012 (10.), Videoton Baráti Kör (15.)-Puskás AFC III (6.), Aqvital FC Csákvár II (11.)-Fehérvárcsurgó (7.)

AGÁRDI TERMÁL DÉLI CSOPORT

A bajnokság első felében remekül szereplő Besnyő-Iváncsa II a szezon végére meglehetősen leeresztett, az utóbbi hat meccsükön mindössze két pontot szereztek. Kérdés, hogy lezárul-e ez a rossz széria Kápolnásnyéken? Mindenesetre érdekes összecsapás várható a két gárda találkozóján. A Szabadegyháza hetek óta őrzi jó formáját, a Kislángtól egy hónapja elszenvedett vereség óta zsinórban négyszer nyertek, ám az biztos, hogy nem vár rájuk könnyű kilencven perc a Pusztaszabolcs elleni rangadón.

A sötét mezes Főnix FC a Pákozd csapatát fogadja
Fotós: Kricskovics Antal

2017. november 11. szombat 13.30

Kápolnásnyék (8.)-Besnyő-Iváncsa II (7.)

2017. november 12. vasárnap 13.30

Vajta (15.)-Seregélyes (12.), Szabadegyháza (2.)-Pusztaszabolcs (5.), LMSK Cobra Sport (14.)-Velence (13.), Kisláng-TELMEX (1.)-Aba-Sárvíz (11.), Káloz (6.)-Sárbogárd II (4.), Adony (10.)-MPF Ráckeresztúr (3.), Nagykarácsony (9.)-Rácalmás (16.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában