Nehéz meccs előtt

2017.11.03. 11:30

A Titánok visszavágót játszanak Brassóban

A Fehérvári Titánok csapata péntek este 17.30-kor, Brassóban játssza erdélyi túrájának első mérkőzését a Corona Brasov vendégeként.

Káldor András

Kelin Ainsworth (kék, Titánok) akcióban a Brasov ellen

Fotó: Fehér Gábor

- Azért örülök a Brassó elleni győzelemnek, mert zsinórban nagyon kemény mérkőzéseket játszottunk. Három olyan vereséget szenvedtünk, ahol közel voltunk ahhoz, hogy jutalom járjon érte. Nagyon kell egy ilyen fiatal csapatnak, hogy az elvégzett munkáért kapjon jutalmat, hogy a hitük megmaradjon abban, amit csinálnak, és elhiggyék, hogy jó úton járnak. Éppen ezért kimondottan öröm számomra, hogy egy férfias harc végén be tudtuk húzni a győzelmet – fogalmazott Kóger István, a Fehérvári Titánok vezetőedzője a csapat hétfő esti ASC Corona Brasov elleni 3-2-es, szétlövéssel végződő mérkőzése után.

Természetesen már akkor lélekben felkészültek a visszavágásra mindkét oldalon, hiszen egy bajnoki idény során eléggé ritka, hogy már a következő fordulóban erre sor kerüljön. Mindenesetre Martin Lacroix, a vendéglátók szakvezetője várja már a találkozót, már csak azért is, mert Fehérváron nem volt elégedett az egy ponttal.

Kelin Ainsworth (kék, Titánok) akcióban a Brasov ellen
Fotós: Fehér Gábor

- Annyi lehetőségünk volt Fehérváron, amennyivel bőven meg lehet nyerni egy mérkőzést. A helyzetek kihasználása nem tetszett, ezen kell javítanunk – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában