Aranyos testvérpár

2017.10.30. 18:36

A legcsillogóbb éremmel tértek haza a Fejér megyei testvérek

BUKAREST A hétvégén Bukarestben rendezték a X. IKF Kempo Európa-bajnokságot, ahol a Fejér megyei Ódor testvérek összesen öt aranyérmet gyűjtöttek.

Nagy Péter

26 érem volt a magyar csapat termése az idei romániai Eb-n. A Felcsúti Fehér Tigrisek Kempo HSE egykori versenyzőjének, Ódor Lilinek összejött a címvédés, Budapest után, most is háromszor állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára. Fivére, Ódor Erik két elsőséget zsebelt be. Rajtuk kívül Lacza Ábel három, Szabó Tibor Benedek, Komár Dániel és Ditchen Dániel két-két, míg Horváth Sebestyén egy aranyéremmel lett gazdagabb. A rendkívül színvonalas versenyen fegyveres formagyakorlatban, semi és full kempo, kempo kick és submission kategóriákban léptek tatamira sportolóink.

Az összetett rangsort Portugáliával holtversenyben a harmadik helyen zárták a magyarok, a küzdelmi kategóriák csapatversenyében pedig a második helyen végeztek kemposaink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában