Videoton FC II

2017.10.29. 21:22

Kétszer is félbeszakadt a Vidi II meccse

Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 12. fordulójában a Videoton FC II hiába fordított, végül be kellett érnie a döntetlennel.

Krebsz András

Videoton FC II-Dunaharaszti MTK 2-2 (1-1)

Sóstói Stadion, 100 néző, vezette: Juhász Bálint.

Videoton II: Hársfalvi – Bolla, Mocsi, Tóth B., Lencsés – Varjas (Szabó Bálint, 88.), Takács M. – Szabó Bence, E. Hadzic, Lassú (Torvund, 30.) – Galacs (Kondor, 88.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

DMTK: Gyatyel – Farkas, Rétsági, Ferenczi M., Márton – Vitányi, Mendebaba, Gacsal, Dallos – Szenes, Rusvay (Rebecsák, 76.). Vezetőedző: Króner Péter.

A szemerkélő esőben kezdődő mérkőzés első fél órájában többször a szerencsén múlt, hogy egyik oldalon sem zörrent a háló, aztán egy szögletnél Ferenczi Máté már a kapuba bólintott, 0-1. A félidő hátralévő idejében a piros-kékek sokadik lehetősége góllá érett: Szabó szögletét követően Varjas Zoltán passzolt ballal a kapuba, 1-1.

A szünet után az ítéletidő is megérkezett a Sóstói Stadion edzőpályái fölé, a játékvezető az 54. percben rövidebb időre, a 70. minutumban viszont közel egy órára félbeszakította az összecsapást. A kényszerpihenőt követően a hazaiak domináltak, ám egy gyors gólváltás után már nem tudták kiharcolni a győzelmet: előbb Szabó Bence tekert 18 méterről a kapuba (2-1), majd a három perce pályán lévő Rebecsák Szilárd használta ki a fehérvári védők figyelmetlenségét, 2-2.

A Puskás Akadémia FC II is hasonló eredményt produkált hazai pályán a Csornai SE ellen. Puskás AFC II-Csornai SE 2-2 (0-0) G.: Zsidai (73., 82.) ill. Serfőző (58.), Kerékgyártó (94.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában