kosárlabda

2017.10.10. 22:22

A debreceni gárda látogat Fehérvárra

Hétközi bajnokira kerül sor október 11-én, szerdán este 18.30-kor a Gáz utcai csarnokban. A DEAC érkezik.

Horog László

keller

A nyáron élvonalba jutó debreceniek ötvenszázalékos mérleggel rendelkeznek, az első fordulóban hazai pályán kaptak ki 78-66 a szegediektől, ám a második körben javítottak, szintén otthon voltak érdekeltek, az esélyesebbnek vélt Atomerőmű ellen arattak magabiztos, 87-69-es sikert. Az NB I/B-s bajnokságból feljutó együttes magyar magja megmaradt, természetesen igazoltak is a nyáron. A legnagyobb erősítés a szegediek bolgár bedobója, Ivan Lilov, aki a Hajdúságban is szépen termeli a pontokat. Mellette a szintén komoly, élvonalbeli rutinnal rendelkező Molnár András, valamint a két tengerentúli, a 4-es és 5-ös poszton bevethető amerikai Isaiah Armwood és az irányító, kanadai Jahmal Jones termeli szépen a pontokat.

Keller Ákos center
Fotós: Pesti Tamás

A székesfehérvári drukkerek reményei szerint szerda este egyikük sem fog ki jó napot. Az Alba gárdája az első fordulót kihagyta nemzetközi kötelezettsége miatt, múlt szombaton vereséggel nyitotta a bajnokságot, a kék-fehérek Szombathelyen kaptak ki, 94-66-ra. Ezúttal természetesen nyerni szeretnének.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában