8. forduló

2017.10.02. 20:30

NB III: Bombagólokkal nyert a Csepel

Az NB III-as labdarúgó bajnokság 8. fordulójában a piros-kékek negyedik hazai bajnokijukon a harmadik vereségüket könyvelték el.

Krebsz András

Tarnóczi Roland ezt a párharcot nyerte, de Vasas nyert

Fotó: Nagy Norbert

Videoton FC II-Csepel FC 2-3 (0-2)

Sóstói Stadion, 150 néző, vezette: Juhász Bálint.

Videoton II: Hársfalvi – Tarnóczi, Szalai T., Tóth B., Tamás K. – Réti, Takács M. (Szabó B., 46.) – Szabó B., Solomun (Lőrincz, 46.), E. Hadzic – Galacs (Lassú, 81.). Vezetőedző: Tímár Krisztián.

Csepel: Juhász G. – Hesz, Szabó Á., Dévai, Korozmán (Németh, 82.), Tóth Cs., Fisli, Haraszkó, Teplán, Simon K. (Váczi, 84.), Somodi (Papp Á., 88.). Vezetőedző: Gabala Krisztián

Tarnóczi Roland ezt a párharcot nyerte, de Vasas nyert
Fotós: Nagy Norbert

A mérkőzést veszélyesebben kezdő fehérváriak az első félidőben kétszer is kapituláltak. A 35. percben Korozmán Norbert forgolódott háttal a kapunak, majd 24 méterről, teljesen váratlanul lövésre szánta el magát, a labda védhetetlenül szállt a hosszú felsőbe, 0-1. Nem sokkal később Somodi centerezésére Szabó robbant be, ezt még bravúrral védte Hársfalvi, ám a kipattanót Simon Krisztián a védelem asszisztálása mellett a kapuba juttatta, 0-2.

Az 56. percben szépített a Vidi II: egy szöglet utáni kavarodás végén Réti Patrik eszmélt a leghamarabb, és a vendégek reklamálása közepette a hálóba helyezte a játékszert, 1-2. Öt perccel később az egyenlítés is összejött, egy erős jóindulattal megítélt büntetőt Lőrincz magabiztosan lőtt a jobb alsóba, 2-2. Ezt követően hiába mutatta be Hársfalvi a mérkőzés védését, a hajrában aztán Szabó Ádám élete gólját szerezve eldöntötte a három pont sorsát, 2-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában