Jégkorong

2017.09.13. 17:53

Megsérült a Fehérvár AV19 SC csapatkapitánya

Többhetes kényszerpihenő vár a Fehérvár AV19 SC jégkorongcsapatának csatárára, Kóger Dánielre, miután a Medvescak Zagreb elleni mérkőzésen megsérült.

Ferencz Balázs

A Fehérvár AV19 SC csapatkapitánya, Kóger Dániel Zágrábban egy szerencsétlen esés következtében sérült meg. Az orvosi vizsgálatok kimutatták, hogy a játékos részleges oldalszalag-szakadást szenvedett, így pár hét kényszerpihenő vár rá.

- A vasárnapi Zágráb elleni mérkőzésen a harmadik harmadban egy lefordulásnál rosszul estem, és azonnal éreztem, hogy baj van. Sajnos nem tudtam folytatni a játékot, a hétfői vizsgálatok pedig kiderítették, hogy részleges szalagszakadásom van. Jelenleg pihentetnem kell a lábam, de szerencsére műtétre nem lesz szükség. Az biztos, hogy egy pár hétig nem tudok a csapat rendelkezésére állni. A sérülés utáni első időszakban nehéz megmondani a visszatérésem pontos időpontját, de azon leszek, hogy mihamarabb újra jégen lehessek a csapattal – mondta Kóger Dániel a klub hivatalos honlapján. A Fehérvár AV19 SC legközelebb pénteken, 18.45-kor a Villach együttesét fogadja az EBEL 3. fordulójában.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában