Sport és kultúra

2024.05.25. 16:00

Magyar Tavak Fesztiválja idén is a Velencei-tónál

Sport és kultúra találkozik idén nyáron is a Magyar Tavak Fesztiváljának velencei-tavi rendezvényén. A tópartra június 28-án és 29-én érkeznek a programok.

S. Töttő Rita

Fotó: FMH-archív

Miklósa Erika Kossuth-díjjal és Magyar Szent István Renddel kitüntetett világhírű operaénekesnő, valamint mesterképző énekiskolája, a Kvintesszencia hallgatói mutatkoznak be június 28-án, pénteken a Magyar Tavak Fesztiváljának velencei-tavi gálakoncertjén a kápolnásnyéki Csajághy Laura Szabadtéri Színpadon. Tíz kiváló énekművész mutatja meg tehetségét a közönségnek ezen az estén.

Másnap kezdődik a Tour d’Opera, amikor is a kerékpározásé lesz a főszerep. A Halász-kastélytól indul a program, s a Velencei-tó körbetekerése közben remek előadók szakítják meg a sportolást. A biciklis résztvevők a sukorói református templomban a Vox Mirabilis Kamarakórus  koncertjét hallgathatják meg, majd pedig a pákozdi Katonai Emlékparkban, a dinnyési Hagyományőrző Központban és a Velencei Resort&Spa tóparti színpadán folytatódnak az előadások.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában