Csodás eredmények a hétvégén

2024.04.07. 20:00

Egyre közelebb a világversenyen való részvétel

A Tehetség Alapfokú Művészeti Iskola Tendance csoportjai a hétvége folyamán két színvonalas versenyen is részt vettek

Bokányi Zsolt

Fotó: Radnai Zoltán

Az egyik verseny a Budapesten megrendezett III. Táncosok Klubja klubközi táncverseny volt, ahol a gyermek és junior I lány formációk indultak. Mindkét csapat gyönyörűen táncolt és az első helyen végzett. Néhány táncos szólóban is indult, közép haladó kategóriában Horváth Jázmin Junior I-es táncos aranyérmet, míg Hepp Laura junior II. korosztályban ezüstérmet szerzett. A lányok, tanáraik, valamint szüleik is rendkívül elégedettek voltak az eredményekkel. 

Fotó: Radnai Zoltán

Eközben egy másik helyszínen, Dabason került megrendezésre a Ritmuscsapatok Táncversenye, ahol a junior II-es lányok Mátrix formációjukkal indultak. A táncversenynek nagy tétje volt, hiszen mind a kassai mind a zágrábi világbajnokságra való kijutás függött tőle. Az iskola tanítványai gyönyörű előadásukkal és izgalmas koreográfiájukkal elnyerték a pontozóbírók tetszését, így a dobogó tetején végeztek, ezáltal kvalifikálva magukat a világdöntőre. Az elkövetkezendő nemzetközi versenyekig már nincs megállás, hiszen a táncosok folytatják felkészülésüket tanárukkal Radnai Zoltánnal, hogy továbbra is minél kiemelkedőbb helyezéseket érhessenek el. 

Fotó: Radnai Zoltán

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában