Faluházi esték

2024.03.19. 21:00

Nevetésben gazdag lesz a péntek Iváncsán

Harmadik alkalmához érkezik a februárban útnak indult Faluházi esték programsorozat. Az iváncsai faluházban ezúttal a humoré lesz a főszerep.

Héjj Vivien

Amint arról korábban hírt adtunk, új, ingyenesen látogatható programsorozat indult útnak Iváncsán: a Faluházi esték első, február végi alkalmakor Zacher Gábor toxikológus érkezett, s tartott előadást a településen, majd a VihArt társulat bemutatóját láthatta az érdeklődő közönség.

A programsorozat következő alkalmára már nem kell sokat várni: március 22-én, pénteken Beliczai Balázs humorista várja a közönséget a faluházban. A szervezők tájékoztatása szerint a rendezvényen csak iváncsai lakosok vehetnek részt. A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációhoz kötött, melyre a +36308465593-as telefonszámon, vagy a közösségi oldalon elérhető űrlap kitöltésével van lehetősége az érdeklődőknek. Érkezés 17:30-tól, kezdés 18:00 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában