Keddcsináló est

2024.03.06. 07:00

Első évfordulójához érkezett az egyedülálló jótékonysági eseménysorozat

A Viktória Pódium kedden este ismét színvonalas kulturális eseménnyel szolgált vendégeinek, ahol a zene, a költészet és a népi iparművészet állt a középpontban.

Hajdú Marianna

A Viktória Pódium "Keddcsináló Est" elnevezésű kulturális előadása egy éve várja vendégeit a Rehabilitációs Központban

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

A Viktória Pódium immár egy éve teremt lehetőséget a kultúra és a jótékonyság találkozásának. Szarvas József ötleteként életre hívott kezdeményezés, minden hónap első keddjén ad otthont a kulturális összejöveteleknek, a Viktória Rehabilitációs Központban. Az idei évfordulós esten különleges vendégekkel, köztük Horváth Irma énekes-dalszerzővel, Ringató-foglalkozásvezetővel, Bokros Judit újságíróval, költővel, Gellén-Miklós Gábor tanárral, költővel és Radetzky Jenőné bútorfestővel készült program bizonyította, hogy a kulturális találkozók nem csupán szórakoztatnak, hanem mélyebb értelmet is hordoznak.

A Viktória Pódiumon megvalósuló "Keddcsináló estek" célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a kultúrát, miközben támogatja a központ fenntartását. 

Fotó: Fehér Gábor  / Fejér Megyei Hírlap

Szarvas József némi változtatást is ígért a jövőben a kultúrszeánszok felépítésében. Mint fogalmazott: “ Azt érzem, hogy sokat markoltam, de keveset fogtam!” 
Kevesebb előadó vendég meghívásával a szervező azt reméli, hogy az estek így még inkább a művészek személyére és előadására helyezhetik a hangsúlyt, ezzel is mélyítve az események kulturális hatását. 

Fotó: Fehér Gábor  / Fejér Megyei Hírlap

Ezek az estek nem csupán a művészeti előadásokról szólnak, hiszen nemes cél érdekében szervezik minden alkalommal, immár egy éve. Az események bevételét a Mozgássérültek „Viktória” Rehabilitációs Alapítvány a központ támogatására fordítja.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában