„Faluházi esték”

2024.02.07. 13:00

Új programsorozat indul az iváncsai faluházban

A már megszokott programok mellett a közeljövőben egy újonnan megvalósuló kezdeményezésnek is otthont ad az iváncsai faluház. A Faluházi esték sorozat első alkalmakor Zacher Gábor toxikológus tart előadást.

Héjj Vivien

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

Amint arról Iváncsa polgármestere, Molnár Tibor hírt adott, több mint egy évvel ezelőtt vetődött fel a gondolat, hogy a faluház a már megszokott programok mellett újabb, ingyenesen látogatható, sokakat érdeklő közösségi eseményeknek is otthont adjon. A tervek immáron valósággá váltak, így februárban útjára indulhat a Faluházi esték programsorozat.

Az első alkalmat február 23-án, pénteken tartják, amikor Zacher Gábor toxikológus érkezik Iváncsára, s tart előadást az alkohol, a kábítószerek és a függőségek kezelése témakörében. Március 2-án, szombaton a VihArt társulat előadásában az Aranyalma című színházi előadást láthatják az érdeklődők, majd ugyanazon hónap 23. napján a stand up műfaj kedvelői számára kínál programot a faluház: Beliczai Balázs humorista érkezik a településre.

Áprilisban Jakupcsek Gabriella újságíró, műsorvezető tart beszélgetős estet, májusban pedig Pintér József rendőr főtörzszászlós, baleseti helyszínelő közbiztonsági előadására várják a 16 év feletti érdeklődőket.

– Nagyon remélem, a Faluházi esték sorozat eléri azt a célt, hogy tartalmas, a témák széles körét felölelő programokat biztosítson az érdeklődők számára, a tervek szerint az év második felében is közérdeklődésre számot tartó előadókkal találkozhatunk – mondta a falu polgármestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában