Állati banzáj Vízivárosban

2024.01.16. 20:01

Mesebeli alkotások születtek

Szebbnél szebb egyedi állatmaszkok készültek a Vízivárosi Közösségi Klub kreatív workshopján. A foglalkozás apropóját a farsang időszak adta, melynek elengedhetetlen kelléke az álarc.

Kecskés Zoltán

Jó hangulatban telt a foglalkozás.

Fotó: Nagy Norbert

A kedden 17 órára meghirdetett Csináld magad! foglalkozáson Skobrák-Kovács Réka közreműködésével szabadjára engedhették a kreativitásukat a gyerekek, míg az alapanyagokat és a szükséges eszközöket a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ biztosította a kézműves délutánhoz. A foglalkozásvezetőtől tudvalevő, hogy szeret kirándulni és egyik legkedvesebb állata a róka, így nem véletlen, hogy Fekete István író közkedvelt mesehősét is elhozta a gyerekeknek.

A maszkok színes dekorlapokból készültek ragasztási technikával. 
Fotó: Nagy Norbert

– Nagyon jó volt a hangulat és öröm számunkra, hogy a gyerekek megint tanulhattak valami újat. Ezen a délutánon a róka és páva maszkok színes dekorlapokból készültek, ragasztási technikával, amit utána a résztvevők feldíszíthettek. Mint látható az asztalon, igazán egyedire és díszesre sikeredtek, a gyerekek nagyon ügyesek voltak! Köszönjük, hogy ennyien eljöttek az ingyenes foglalkozásunkra, hiszen a meghirdetett 13 férőhely pillanatok alatt elkelt! – foglalta össze a FEOL megkeresésére Skobrák-Kovács Réka művelődésszervező. 

Hamar beteltek a helyek, összesen 13-man vettek részt.
Fotó: Nagy Norbert

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában