Beszélgetős est

2024.01.14. 10:00

Két Fanni, avagy fiatal tehetségek a média világában

Rendhagyó estre hívta és várta az érdeklődőket a székesfehérvári Vital Club Sportegyesület, melynek székhelyén fehérvári fiatalok, akik a média berkeiben találták meg hivatásukat, meséltek karrierválasztásról, tapasztalatokról.

Héjj Vivien

Karrierválasztásról és eddigi tapasztalatokról is mesélt Csüri Fanni (k) és Fidel Fanni, akikkel Ferenczy Noémi beszélgetett

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Két tehetséges fehérvári fiatal, Csüri Fanni Noa és Fidel Fanni voltak a sportegyesület programjának vendégei. A két lányt egy dolog biztosan összeköti: mindketten a média világában próbáltak szerencsét, s ott találták meg hivatásukat, karrierútjukat. A két Fannival Ferenczy Noémi, a Ciszterci Szent István Gimnázium tanára beszélgetett.

Fidel Fanni televíziós műsorkészítést tanult, ma már az M1 szerkesztő-riportereként dolgozik.

– Nagyon szeretek kreatívkodni, nagyon szeretem a filmeket, a képi megvalósításokat, innen jött számomra a televízió iránti elköteleződés. Nagyon érdekel a közélet, nem feltétlenül a bulvár, inkább a politikai közélet. Éreztem, hogy ezzel kell foglalkoznom, mert engem érdekel, hogy mi aktuális, mi történik, mi az ami közvetlenül érint minket és családunkat nap mint nap – mondta Fidel Fanni.

A Ciszterci Szent István Gimnázium egykori diákja, a Szóval Győzni kommunikációs verseny különdíjasa Csüri Fanni Noa eleinte tanári pályára készült, később lehetőségként felmerült a jogi és a pszichológiai pálya, ám végül a kommunikáció és a média világában találta meg önmagát. Mint mondta, egy volt gimnáziumi osztálytársam vezette be a rádiózás világába, így amikor választania kellett a televíziós és a rádiós karrier között, már egyértelmű volt számára, hogy utóbbi az ő világa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában