Édes-mézes kisváros

2023.12.18. 17:00

Idén is felépült a mézeskalácsváros Ercsiben

Új épületekkel is bővült idén az ercsi mézeskalácsváros. A különleges kiállítás a helyi művelődési házban várja az érdeklődőket.

Héjj Vivien

A karácsonyi illatba burkolózott kisváros garantáltan elhozza az ünnep hangulatát

Forrás: Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár

Mesébe illő mézeskalács illat lengi be az ercsi Eötvös József Művelődési Házat, aki belép az intézménybe azonnal megérzi az összetéveszthetetlen ünnepi illatot.

Tavaly már beszámoltunk róla, hogy elkészült az ercsi lakóházainak, utcáinak és közintézményeinek egy részét felvonultató mézeskalácsváros, most azonban újabb jó hírrel szolgálhatunk: tovább bővült a kiállítás.

A tűzoltótorony, a katolikus templom, a plébánia, az általános iskola, a polgármesteri hivatal és a művelődési ház mellett idén elkészült a református templom, a cukorgyári Szent Erzsébet-kápolna, valamint az Eötvös-kápolna az obeliszkkel.

Új épületekkel is bővült a különleges, helyi alkotók keze munkáját dicsérő tárlat
Forrás: Eötvös József Művelődési Ház és Könyvtár

A hófödte háztetők és az ikonikus épületek Kóródi Ferenc, Bán-Czuczai Gyöngyi, Bratkovics Julianna és Hujberné Erika keze munkáját dicsérik, akik időt és energiát nem kímélve megalkották ezt az igazán egyedi és ünnepi, valóság ihlette mesevilágot.

A kiállítás megtekinthető a művelődési ház nyitvatartási idejében.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában