Lenyűgöző tájak, exkluzív képek

2023.12.16. 07:00

Varázslatos utazás Afrikába: Elter Tamás fotókiállítása Fehérváron

Elter Tamás, a sokoldalú művész - jogász, író, és kiváló természetfotós - most elhozta Afrika csodáit a Vörösmarty Társaság nagytermébe. A péntek esti megnyitón a látogatók egy különleges világba léphettek be.

Hajdú Marianna

Elter Tamás által készített lenyűgöző afrikai tájképekből és portrékból nyílt kiállítás pénteken este, a Vörösmarty Társaság nagytermében

Forrás: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Fotó: NAGY NORBERT

Elter Tamás, aki eddig 19-szer látogatott el Afrikába, lenyűgöző képeket mutatott be Dél-Afrikáról és Botswánáról. A tárlaton a látogatók olyan helyekre kalandozhatnak, melyeket eddig csak természetfilmekből ismerhettek: varázslatos tájak, félelmetes és fenséges állatok, valamint őszinte, megkapó emberi portrék.

Amikor az ember ezeket a képeket nézi, szinte Afrikában érzi magát - jut azonnal eszünkbe, ahogy a fotókra pillantunk. És valóban, Elter Tamás művei nem csak a szemnek, de a léleknek is táplálékot nyújtanak, felébresztve bennünk a kíváncsiságot és a csodálatot eme számunkra ismeretlen vidék felé.

A most megnyílt kiállítás nem csak a természeti szépségekről szól – hallottuk Lehner Zsolt alpolgármester köszöntőjében – hanem egy sokoldalú művész búcsúzásáról is Fehérvártól. Elter Tamás művészete átível a zenén, éneken és festészeten, most pedig egy újabb dimenziót nyit meg a fotózással.

Aki teheti, ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget, hogy részese legyen ennek a varázslatos utazásnak Afrikába – meg ha csak a képeken keresztül is – az öreg kontinenstől távol, a Vörösmarty Társaság nagytermében.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában