Nem várt program

2023.12.29. 12:24

A Munkácsy-kiállítás 20 ezredik látogatóit köszöntötték

Nem várt programmal egészült ki pénteken délelőtt a Tilhof házaspár fehérvári Munkácsy tárlatlátogatása. Ők voltak a Szent István Király Múzeum kiállításának 20 ezredik látogatói, így a polgármester és a múzeumigazgató köszöntötte őket.

S. Töttő Rita

Fotó: Fehér Gábor / FMH

Immáron több mint 20 ezer látogatót tudhat maga mögött a székesfehérvári Szent István Király Múzeum Rendház épületében rendezett Munkácsy Mihály kiállítás, melynek örömére Cser-Palkovics András polgármester és Pokrovenszki Krisztián, a Szent István Király Múzeum igazgatója érkezett, hogy köszöntse a látogatókat. A polgármester az enyingi Tilhof Lászlónak és nejének köszönhette meg, hogy eljöttek a tárlatra.

Fotó: Fehér Gábor / FMH

- Az országos hírű kiállításokra mindig eljövünk Székesfehérvárra. Nagy kirándulók vagyunk, ha tehetjük, az ország minden tájára ellátogatunk – árulta el Tilhof Lászlóné, férje pedig hozzáfűzte: a Munkácsy-tárlatról épp a Fejér Megyei Hírlapból értesültek, így úgy döntöttek, hogy a január 14-én záródó kiállítást még most megtekintik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában