Kulturmix

2023.11.08. 09:00

Keddi élménykavalkád a Viktória Rehabilitációs Központ pódiumán

A Viktória Pódiumon minden hónap első keddjén találkozhatnak a kultúra iránt érdeklődők a Viktória Rehabilitációs Központ nagytermében. Ez az eseménysorozat nem csupán szórakozást kínál, hanem új lehetőséget teremt a közösségi élményre és a jótékonykodásra is.

Hajdú Marianna

A Viktória Pódium egyedülálló kulturális eseménysorozat, amely minden első hónapban rendeznek meg a Viktória Rehabilitációs Központ nagytermében. Az esemény célja a város kulturális sokszínűségének bemutatása és az emberek összehozása egy kellemes esti programra.

Az eseménysorozat legutóbbi, kilencedik alkalmát rendezték kedden. A programot megzenésített versekkel Mits Péter, a Kodolányi Egyetem tanára és látássérült tanítványa, Györök Márk indították.

Az esemény résztvevői lehetőséget kaptak arra is, hogy megismerkedjenek Sohonyai Edit íróval, közéleti aktivistával és lélekbúvárral. 

Az est vendégeként megjelent Pechtol Lajos, az Országos Magyar Vadászkamara Fejér Vármegyei Szervezetének titkára, akivel a vadászat kultúrájáról beszélgettek az est vendégei. Az eseményen bemutatkozott Vadász Erzsébet gyöngy-ékszer készítő is. 

A Mozgássérültek Viktória Rehabilitációs Alapítványának közéleti estje a Viktória Pódium eseménysorozat jótékonysági jellegű, az adományként befolyt összeget az alapítvány a Viktória Központ fenntartására fordítja.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában