Tárlatmegnyitó

2023.10.12. 12:00

Németh János művészeti kiállítása a Móricz Zsigmond Művelődési Házban

Egyedülálló művészeti csemegére invitál a szabadbattyáni közösségi tér: a tárlatra látogatók Németh János festői oldalát ismerhetik meg.

Hajdú Marianna

Fotó: Illusztráció: Pexels

Izgalmas művészeti rendezvényre várják az érdeklődőket a szabadbattyáni Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtárban. Németh János, az országosan ismert fegyverkovács munkássággal rendelkező művész, most festőművészként bemutatkozik. Márkus Lajosnétól, a művelődési ház vezetőjétől a Feol.hu azt is megtudta, hogy bár Németh János fegyverkovács munkássága széles körben ismert, festményeivel eddig kevesen találkozhattak. Ezen a kiállításon azonban 50, főként székesfehérvári és szabadbattyáni épületekről festett képét tekinthetik meg az érdeklődők. A kiállítás hivatalos megnyitóját 2023. október 13-án, pénteken délután 17:00 órakor tartják, melyet Óberné Kámán Erika nyit meg. Az est további színfoltja a Pengetős Citerazenekar és a Csíkvár nyugdíjas klub fellépése lesz.
Az alkotásokat október 27-ig nézhetik meg az érdeklődők, a Móricz Zsigmond Művelődési Ház és Könyvtár nyitvatartási idejében.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában