Közösségépítő projekt

2023.10.20. 19:00

Közös „rongyrázásra” várják a pusztaszabolcsi fiatalokat

Hamarosan közösségi központtá alakulhat a pusztaszabolcsi védőnői szolgálat egykori, Adonyi úti épülete. A központ kialakításának első lépése az épület kicsinosítása, melyet közösségi összefogással valósítanak meg.

Héjj Vivien

A jelenleg üresen álló épület hamarosan tartalmas programoknak adhat otthont

Forrás: Simonné Zsuffa Erzsébet polgármester közösségi oldala

Jelenleg üresen, kihasználatlanul áll a pusztaszabolcsi védőnői szolgálat egykori épülete. A helyi ifjúságnak azonban akadt egy ötlete a hasznosításra: legyen itt egy fiataloknak szánt közösségi tér! A javaslat az önkormányzattól is zöld lámpát kapott, hiszen az ifjúsági központ számos gazdag és tartalmas, fiataloknak szóló programnak adhatna otthont a jövőben.

– Első lépésként szeretnénk kitakarítani, kicsinosítani, rendbe hozni és az ő igényeiknek megfelelően berendezni a házat, így már az őszi-téli hónapokra lenne egy hely, ahol együtt játszhatnak, beszélgethetnek, mozizhatnak a kamaszok – fogalmazott közösségi oldalán a város polgármestere, aki egyúttal egy nagy „rongyrázásra”, közösségi takarításra invitálja a helyi fiatalokat, hogy együtt tegyék otthonossá az épületet november 3-án, pénteken 10 órától.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában