Kirándulás és vendégség

2023.10.13. 17:00

Csór nevezetességei a fókuszban: Zárul a “Négy falu kul-túra” programsorozat

Utolsó túrájára invitálja az érdeklődőket a "Négy falu kul-túra" programsorozat. Fedezze fel Csór rejtett kincseit sétálva, majd zárja a napot egy kellemes vendégséggel a művelődési házban.

Hajdú Marianna

A négy település által szervezett "Négy falu kul-túra" programsorozat keretében eddig három település, Isztimér, Iszkaszentgyörgy és Bakonykúti látta vendégül a kirándulókat és mutatta épített örökségeit, nevezetességeit. A sorozat célja, hogy a résztvevők sétálva fedezzék fel a környező települések történelmi emlékeit. 

Október 14-én a programsorozat negyedik és egyben utolsó túrájára indulnak, ahol Csór nevezetességeit tekinthetik meg a kirándulás szerelmesei. Mint Gombaszögi-Szalai Tímeától, a Levendula Természetjáró Egyesület vezetőjétől megtudtuk, a  program során olyan látnivalókat érintenek majd, mint a Szőgyén-Maricz-kastély, a Sarlós Boldogasszony római katolikus templom, a Csóri Mátyás Király Általános Iskola, a csóri káposzta termesztés és a Nedeczky-kastély a volt uradalmi magtárral. A túra délután 14:00 órakor veszi kezdetét a művelődési ház előtt, amelynek végén a szervezők minden résztvevőt szeretettel várnak a művelődési házban vendégségre.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában