Lecsó, lánc, lendület

2023.09.10. 11:00

Színes falunap Szabadhídvégen

Szombat délelőtt Szabadhídvégen a lecsófőző versennyel indul a nagy nap, amelynek során a falu lakói és látogatói izgalmas programokkal tölthették el az időt.

Hajdú Marianna

A Mezőszentgyörgyi Séfek csapata büszkén áll a trófeával, miután második éve hódították el az első helyet a szabadhídvégi lecsófőző versenyen

Forrás: Hajdú Marianna/Fejér Megyei Hírlap

A falunap szombaton a lecsófőző versennyel vette kezdetét. A falu lakói és a környező települések csapatai is nagy lelkesedéssel vettek részt a versenyen, hogy megmutassák, ki tudja a legfinomabb lecsót vagy annak egyfajta variációját elkészíteni. Délutáni órákban a falunap ünnepélyes megnyitójára már az elkészült és zsűrizett ételekkel várakoztak, ahol a verseny nyerteseit is kihirdették és jutalmazták. 

A harmadik helyen az Őszirózsa Nyugdíjas Klub végzett, míg a második helyet a Tibi Bácsi Csapata szerezte meg. Az első helyet pedig a Mezőszentgyörgyi Séfek csapata hozta el, akik már második éve viszik haza a trófeát.

A délutáni programok között a Tipp-Top aranykártyás bohózatot láthatta a közönség a szabadtéri színpadon, melyet a Köbli fitness and more – Showtánc csoport követett. A tombola sorsolásán izgulhattak a sorszámok birtokosai, ahol számos értékes nyeremény talált gazdára.

Este hat órától Bíró Krisztina nosztalgia és retró műsora indult el, melyet a Balance Band és a Keleti Sor Rock Band követett. Az estét DJ Antonifree bulija zárta le, ahol a fiatalok és idősebbek egyaránt táncra perdültek.

A nap folyamán a gyerekek is számos program közül válogathattak. Ingyenesen ugrálhattak a légvárban, csillámtetoválással ékesíthették magukat, míg a lánchintát megváltott karszalag ellenében korlátlanul lehetett használni egész délután.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában