Foglalkozások, kiállítások, felolvasások

2023.09.02. 07:30

Mit tartogat a VOKE a következő napokban?

Szeptember beköszöntével nem csak a tanév kezdődik, hanem számos más dolog is visszatér a szokásos kerékvágásba. Így van ez a Vörösmarty Mihály Könyvtárral is, ahol a megszokott szombati nyitvatartással mellett számos foglalkozással várják az érdeklődőket.

Déri Brenda

Forrás: pexels.com

Szeptember 2-án a Széna téri Tagkönyvtárban ingyenes angol foglalkozás kezdődik óvodások és kisiskolások számára délelőtt 10 órától. Ugyanezen a napon a Budai úti Tagkönyvtárban pedig Asztali Szerepjáték Műhelyet tartanak.

Szeptember 4-én a Zsolt utcai Tagkönyvtárban Gallai Virág könyvtáros vezetésével felolvasás és beszélgetés kezdődik fél 11-től.

Ami pedig az egész hónapon át megtekinthető kiállításokat illeti, szeptember 1-től a Tolnai utcai Tagkönyvtárban Stokinger József Ex Libris kiállítása látogatható, szeptember 5-től a Széna téri Tagkönyvtárbán, Horváth-Biermann Melinda akvarell képeinek kiállítása és szintén szeptember 5-től interaktív kiállítás nyílik diákok képzőművészeti alkotásaiból a Budai úti Tagkönyvtárban.



 



 



 



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában