Irodalmi fesztivál

2023.09.08. 15:00

Jövő héten kezdődnek a Fehérvári Irodalmi Napok

A szeptember 14-én kezdődő irodalmi fesztivál három napon át különböző kulturális programokkal, köztük koncerttel, kötet-és nyomdabemutatóval várja az érdeklődőket - osztotta meg a felhívást a város közösségi oldala.

Déri Brenda

Ahogy az esemény leírásában is olvasható a FIN célja, hogy összefogja az irodalmi programokat és egy több napos fesztivál keretében tárja az érdeklődők elé. Mivel a fesztivál közösségi finanszírozással valósul meg,  a szervező Garami Richárd Alapítvány indított egy finanszírozási kampányt, melyben bárki részt vehet, aki akárcsak egy minimális összeggel is támogatná az irodalmi életet. 

A 2023-as FIN-t Pallag Zoltán költő fogja megnyitni, majd őt követi Kollár-Klemencz László szólókoncertje. De fellép még Cseri Hanna Kikötő című műsorával és bemutatják Závada Péter és Szálinger Baláts új köteteit is. Továbbá a résztvevők megkóstolhatják Saly Noémi ferences szerzetesrendi szakácskönyve alapján készült menüt. Ami pedig az idei nulladik napot illeti, nyomdalátogatáson járhatják be a 'fesztiválozók' az ALTO Nyomdát Karafiáth Orsolya közreműködésével.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában