Bor, mámor, szerelem

2023.09.02. 19:00

Egy este Gorsiumban, ahol a dallamok és a sors összefonódik

A művészvilág krémje gyűlik össze szeptember második szombatjának varázslatos estéjén. A neves művészek már készen állnak, hogy elkápráztassák közönségüket játékukkal és énekükkel.

Hajdú Marianna

Egy csavaros történet tele váratlan fordulatokkal. Senki sem az, akinek látszik - mondja a mondás, és ez itt tényleg így is van! Keresztbe-kasul futnak a szálak a kis vidéki fogadóban, ahol a szerelmi háromszögek és a csipkelődő humor garantáltan mindenkit a székhez szögeznek. A közönségnek szóló játék és interaktív élmény se marad el, mivel az előadás egyedisége abban rejlik, hogy a művészek nem csak a színpadon, hanem közvetlenül a nézők között is komédiáznak, így lehetséges, hogy ön is részese lehet a játéknak.
A darab során minden kiderül és közben az operett világának legnagyobb slágerei is felcsendülnek: Ma Önről álmodtam megint…, A jányok a jányok…, Te rongyos élet…, Szép város Kolozsvár…
Jegyeket online a www.ertekmentok.hu/esemenyek weboldalon vagy korlátozott számban a Tourinform irodában lehet megvásárolni. A szervezők a befolyt összegből kulturális és régészeti fejlesztéseket támogatnak.
Szeretettel várnak mindenkit szeptember 9-én, 20:00 órakor a Gorsium Régészeti Park Hadrianus színpadhoz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában