Szeptember 10

2023.09.04. 22:05

A Magyar Dal Napja az Öreghegyen

Feol.hu

A 4WHAT egy szövegcentrikus csapat, amelyet improvizatív előadásmódja tesz igazán izgalmassá

Fotó: Fehér Gábor / FMH-archív

A Magyar Dal Napját ünnepli szeptember 10-én, vasárnap a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ (SZKKK) az Öreghegyi Közösségi Házban. A 18 órakor kezdődő programban az intézményben működő zenekarok mutatkoznak be: a 4WHAT és a Leonardo Jam ad koncertet. A rendezvényen ingyenes a részvétel.

A Magyar Dal Napját – Presser Gábor ötlete nyomán – másfél évtizede ünnepeljük szeptember második vasárnapjához közeli időpontban. A kezdeményezés célja a magyar zene népszerűsítése, illetve az, hogy a helyi előadók, zenekarok bemutatkozási lehetőséget kapjanak. Az Öreghegyi Közösségi Ház kertjében szeptember 10-én, vasárnap este két zenekar lép majd a közönség elé: a 4WHAT és a Leonardo Jam rajongói találkozhatnak kedvenceikkel. Aki a Csónakázó-tó partján sétálgat, időnként hallhatja őket, hiszen mindkét együttes a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ épületében próbál heti rendszerességgel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában