„Keddcsináló kulturmix”

2023.08.01. 18:40

Zene és irodalom – hatodik alkalmához érkezett a Viktória Pódium

Minden hónap első keddjén kitárja kapuit a Viktória Rehabilitációs Központ, helyet adva újabb és újabb kulturális és zenei programoknak, melyek egyben jótékony célokat is szolgálnak.

Héjj Vivien

A Harmonika Duó muzsikáját is élvezhette a Viktória Pódium közönsége

Fotó: NAGY NORBERT

Augusztus első keddjén immáron hatodik alkalmához érkezett a Viktória Pódium „keddcsináló kulturmix” rendezvénysorozat. Ez alkalommal zenével és irodalommal indult az este: az érdeklődők a Harmonika Duó, azaz Takács László és Kiss István koncertjét hallhatták, majd könyvein keresztül ismerhették meg Csitáry-Hock Tamás író, újságíró munkásságát.

A Magyar Királyi Kardforgatók Rendje közreműködésével korabeli viseleteken és harci játékokon keresztül nyerhetett bepillantást a város történelmi korszakaiba a közönség. Mindeközben a Viktória Rehabilitációs Központ nagytermének kiállítóterében Szűcsné Novák Mária tűzzománc művész alkotásait is megcsodálhatták a jelenlévők.

A rendezvény – ahogy az lenni szokott – ismét jótékony célokat szolgált: a látogatóktól érkező támogatások mellett egy tűzzománc alkotás is gazdára talált. A befolyt összeget a Mozgássérültek „Viktória” Rehabilitációs Alapítvány teljes egészében a központ fenntartására fordítja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában